2017 Yılında Da Esnafın Aidatları Artmayacak

2017-esnaf-odalari-a-febb101586dc3304f45c

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK ) 2016 yılında asgari ücrete yapılan yaklaşık yüzde 30’luk artış esnaf ve sanatkârımıza yansıtılmamıştır. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda TESK Yönetim Kurulunun almış olduğu karar ile esnaf ve sanatkârlarımızın ödemek zorunda oldukları kayıt ücreti ve yıllık aidatlar 2017 yılında da artırılmadan 2015 yılı tutarları üzerinden uygulanmaya devam edecektir. Esnaf ve sanatkârlarımızı ekonomik bakımdan zor durumda bırakmamak için 2015 yılı için belirlenen esnaf ve sanatkârların ödeyecekleri kayıt ücreti ve yıllık aidat tarifesinin 31 Aralık 2017 tarihine kadar değiştirilmeden aynen devam ettirilmesi kararını almış bulunuyoruz.

Bu şekilde son iki yılda yaklaşık yüzde 38 oranındaki artışı esnafımıza yansıtmamış oluyoruz.

ESNAFIMIZIN YÜKÜNÜ ARTIRMADIK
Ülkemizde ekonomik ve sosyal hayatın çok önemli bir kesimini temsil eden esnaf ve sanatkârlarımızın üzerlerindeki yükün daha da artırılmaması amacıyla bu kararı aldıklarını kaydeden Bendevi Palandöken, “2016 yılında aldığımız karar 2017 yılında da aynı şekilde devam edecektir. 3 YILDIR ODA AİDATLARI ZAMLANMADAN ÖDENMEKTEDİR.

2017 YILI ÜYE AİDATI 318.00 TL

HALKBANKASI İSTANBUL-AKSARAY ŞUBESİ

TR20 0001 2009 8490 0016 0000 17 NOLU HESABA AİDAT ÖDEMELERİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ.