2020 YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAK YENİ YUFKA FİYAT TARİFESİ BELLİ OLDU…

Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf ve sanatkarlar Odası 2019 yeni fiyat tarifesini duyurdu.

İlimizde faaliyet gösteren yufkacı ve kadayıfçı esnafının fiyat tarifelerine yeni düzenleme getirildi. Perakende satış tarifelerinin belirlenmesinde faaliyetle ilgili tüm maliyetlerin dikkate alınması gerekmektedir. Bu
maliyetlerde gerçekleşen artışların doğal sonucu olarak da perakende satış tarifelerinde de artışlar
gerçekleşmektedir.

Esnaflarımızın kullanmış olduğu, Yufkalık Un ,elektrik, su, doğalgaz, vergi, işçilik giderleri ve dükkan kiraları başta olmak üzere giderlerinde meydana gelen yüksek artışlar üzerine yaklaşık 1,5 yıldır aynı olan Yufkacıların fiyat tarifesine üyelerimizden gelen talepler üzerine, Yönetim Kurulumuzca Fiyat tespiti için almış olduğu karar, uygun görülerek birliğimize sunulmuş, Birliğimizde zam talebimizi olumlu karşılayarak 01/01/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere fiyatlarımıza zam yapılmıştır.

Yeni Fiyat tarifelerini oda merkezimizden veya Kuryemizden bedeli karşılığında temin edebilirsiniz.

EMEK EN YÜCE DEĞERDİR.

TÜM ESNAFLARIMIZA HAYIRLI UĞURLU VE BEREKETLİ OLSUN.

EL YUFKASI : 15.00.-TL

KADAYIF  : 15.00.-TL

Not :Fiyat tarifesi Kanun gereğince AZAMİ (en üst ) HADLERİ gösterir. Bilginize sunulur.

Yeni fiyat tarifemizin tüm esnafımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

(Fiyat tarifelerini oda merkezimizden veya Kuryemizden bedeli karşılığında temin edebilirsiniz.)