YUFKACILARA AİT 2018 YENİ FİYAT TARİFESİ BELİRLENDİ…

Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf ve sanatkarlar Odası 2018 yeni fiyat tarifesini duyurdu.

İlimizde faaliyet gösteren yufkacı ve kadayıfçı esnafının fiyat tarifelerine yeni düzenleme getirildi.
Esnaflarımızın,Un,elektrik, su, doğalgaz,işçilik giderleri ve dükkan kiraları başta olmak üzere giderlerinde meydana gelen yüksek artışlar üzerine yaklaşık 1,5 yıldır aynı olan Yufkacıların fiyat tarifesine üyelerimizden gelen talepler üzerine, Fiyat tespit komisyonlarımızın almış olduğu karar, Yönetim Kurulumuzca uygun görülerek birliğimize sunulmuş, Birliğimizde zam talebimizi olumlu karşılayarak 01/09/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere fiyatlarımıza zam yapılmıştır.

Not :Fiyat tarifesi Kanun gereğince AZAMİ HADLERİ gösterir. Bilginize sunulur.

Yeni fiyat tarifemizin tüm esnafımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

(Fiyat tarifelerini oda merkezimizden veya Kuryemizden bedeli karşılığında temin edebilirsiniz.)