23 ARALIK 2014 YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

resim 2

23.12.2014 SALI

YUFKACILAR ODASI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

İstanbul Yufkacılar Odası  Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri 23.12.2014 Salı günü kendi yerinde toplanarak aşağıdaki gündem altında toplandılar:

GÜNDEM  :

1 = 11.14 EKİM GÜNLERİNDE ANTALYA EĞİTİM SEMİNERİ

2  = 12 KASIM HİJYEN ĞİTİMİ

3  = 26 KASIM ANKARA ESNAF ŞURASI

4  = 2013 YILI ESNAF OSKARI

5  = 2015 YILI TAKVİMİ

6  = YUFKANIN TSE  DURUMU

7 = DİLEK TEMENNİLER

1 =  11.14 EKİM GÜNLERİNDE ANTALYA EĞİTİM SEMİNERİ

5362  sayılı kanun  gereğince ANTALYA’ da yapılan Eğitim  seminerine odamızın temsilcisi olarak ENDER bey,HAKKI  bey ve oda Başkanımız AYHAN ÜNAL Bey katıldı.

Yufkacılar odamız adına  yapılan konuşmalarda YUFKACILARIN SORUNLARI anlatıldı.Yeni kayıt olacak üyelerin  kayıtlarının ODA EKRANINDA görünmesi gerekliliği belirtildi.

2 =  12 KASIM HİJYEN ĞİTİMİ

Şu ana kadar 7 defa yapılmış olan hijyen eğitiminin sonuncusu 12 KASIM 2014 günü 8.ve son kez yapılmıştır.

Bundan sonra HİJYEN EĞİTİMİNE KATILACAKLARIN ;HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜne başvurmaları gerektiği anlatıldı.

3 =  26 KASIM ANKARA ESNAF ŞURASI

26 KASIM  tarihinde ANKARA’da yapılan ESNAF ŞURA’sına Oda başkanımız AYHAN BEY;yönetim kurulu üyesiHAKKI Bey ve ERSİN Beyle beraber katıldık.Yapılan konuşmalarda çeşitli konularda bilgi alış-verişinde bulunuldu.

4  =  2013 YILI ESNAF OSKARI

2013 yılı oskar ödülünü odamız adına oda başkanımız AYHAN ÜNAL’a verildi.

5  =  2015 YILI TAKVİMİ

2015 Yılı takvimimiz çıkmış olup;kuryemiz tafarından dağıtılmaya başlanmıştır.

6  =  YUFKANIN TSE  DURUMU

Yufkacıların olmaz olmazı olan TSE çalışmaları devam etmekte olup,gerekçeler Bakanlıkta komisyonda inceleme altına alınmıştır.

7 =   DİLEK TEMENNİLER

Tüm çalışmalarımız YUFKACILIK MESLEĞİNİN GELİŞMESİ VE GELİŞTİRİLMESİ işindir.Mesleğimizi bizler iyileştirmezsek ,geliştirmezsek;mesleğimiz gibi bizlerde yok olma durumuyla karşıkarşıyayız.

Onun için ; DAHA FAZLA ÇALIŞMAK,MESLEĞİMİZİ GELİŞTİRMEK VE SÜRDÜRMEK ZORUNDAYIZ. Denerek toplantıya son verildi.