ODA ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE !!! 14 NİSAN 2019 PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00-16:00’DA YAPILACAKTIR

İSTANBUL YUFKACILAR VE KADAYIFÇILAR ESNAF ODASI

14 NİSAN 2019 PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00-16:00 arası Bakırköy’deki İstanbul Esnaf Odaları Birlik Merkezi Toplantı Salonunda kalfalık ve ustalık belgesi sınavı düzenlenecektir.

Yufkacılık mesleği 3308 sayılı kanun kapsamına alınmadan yufkacı esnaf meslektaşlarımızın ustalık belgelerini almaları çok büyük önem arz etmektedir.

Tüm üyelerimize hayırlı işler helalinden bol kazançlar dileriz.

SINAVA GİRECEKLERDEN İSTENEN BELGELER:

1-KİMLİK BELGESİ

2-ÖĞRENİM BELGESİ

3-3 ADET RESİM

4-İKAMETGAH BELGESİ

5- 2 ADET BAŞVURU FORMU (ODADAN  VEYA AŞAĞIDA BULUNAN USTALIK BELGESİ FORMU VERGİ DAİRESİNDEN ONAYLATILACAK.)

6-SINAV HARCI-BELGE ÜCRETİ MAKBUZU

Toplam 200.00 TL

EVRAK TESLİM TARİHİ : 04 NİSAN 2019 PERŞEMBE GÜNÜ

ustalık belgesi başvuru formu

Ustalık belgesi başvuru formu Vergi dairesinden onaylatılacak.

kalfalık belgesi başvuru formu

Sınava girecek şartları taşıyan üye ve çalışanlarının Odamız ile irtibata geçerek gerekli belgeleri tamamlayıp şahsen veya e-posta yoluyla istanbulyufkacilar@hotmail.com adresine  gönderip olur onayı aldıktan sonra Odamıza evraklarını elden veya kargo ile gönderdikleri takdirde girebilirler.

Evrak Teslim tarihi son günü 4 Nisan 2019 Perşembe

Bilgilerinize rica ederiz.